Loading...
WERKWIJZE 2017-07-01T06:53:48+00:00

ZO GAAT RE-STYLE-D TE WERK

WERKWIJZE

RE-STYLE-D maakt jouw woning in één dag helemaal klaar voor de verkoop en zorgt voor uitnodigende foto’s. Door onze ervaring en kennis kan ons team jou ontzorgen maar ook begeleiden in dit proces. Om deze fases goed in elkaar over te laten lopen werken wij met een 4-stappenplan.

01

INTAKEGESPREK

Wij maken vrijblijvend kennis met elkaar, we bespreken de situatie en lopen samen door de woning. Je krijgt tijdens het intakegesprek uitgebreid uitleg over de hulp die RE-STYLE-D jou kan bieden, de kosten en het eventuele vervolg van onze samenwerking.

02

PLAN VAN AANPAK

Je ontvangt van RE-STYLE-D een plan op maat voor het optimaal in de verkoop zetten van de woning, inclusief actiepunten. Ook bepalen wij samen alvast een deadline voor de verkoopstyling en -fotografie.

03

VERKOOPSTYLING

Je woning wordt in één dag verkoopklaar gemaakt en uitgebreid gefotografeerd. Hiervoor hoef jij zelf niet ‘thuis’ te zijn, mag natuurlijk wel. RE-STYLE-D geeft je na afloop graag nog wat uitleg en tips voor de voorbereiding van de bezichtigingen.

04

PRESENTATIE

RE-STYLE-D besteedt uitgebreid de tijd aan het selecteren en het professioneel bewerken van de gemaakte foto’s. Deze foto’s worden vervolgens digitaal aangeleverd bij zowel jou als de makelaar.

Loading...

GOED VOORBEREID VOOR EEN BEZICHTIGING

HOE NU VERDER?

Met excellente foto’s kan jouw makelaar actief aan de slag gaan met verkopen. Natuurlijk brengt RE-STYLE-D jouw woning ook onder de aandacht op Social Media.

Je krijgt daarnaast ook nog een lijst met tips voor bezichtigingen. Als je deze tips opvolgt, heb je voordat je het weet je huis weer helemaal op orde en ben je klaar om de kijkers te ontvangen.